Kør-selv ferie i USA – Californien, Vegas & Grand Canyon

/Kør-selv ferie i USA – Californien, Vegas & Grand Canyon

Kør-selv ferie i USA – Californien, Vegas & Grand Canyon

Kør-selv ferie i USA – Californien, Vegas & Grand Canyon

Tilbud på kør-selv ferie i det vestlige USA fra InterTravel med både pulserende storbyer og storslået natur. 16 dage fra 14.890 inklusiv fly, 14 nætter og billeje.

Oplev Californien, Vegas & Grand Canyon på bilferie

Denne kør-selv ferie i USA er ifølge InterTravel ferien for jer, som ikke orker mere end et par af nationalparkerne, men samtidig ikke vil snydes for de fantastiske naturscenerier denne den af USA er så rig på.

I oplever masser af smuk natur på jeres rejse rundt i det vestlige USA, som starter og slutter i Los Angeles. I vil blandt andet køre gennem den flotte Sonora-ørken, der er kendt for ekstremt høje kaktusser. Det naturmæssige højdepunkt vil for mange nok være Grand Canyon, som er et helt utroligt skue. Men også jeres besøg i Yosemite National Park vil være en uforglemmelig oplevelse.

En ferie i det vestlige USA er også en chance for at besøge nogle af landets mest berømte storbyer. På denne bilferie kommer I til at opleve både den specielle spilleby Las Vegas, smukke San Francisco og “Englenes by” Los Angeles. Her er der masser af attraktioner og muligheder for at shoppe.

Rejsen inkluderer blandt andet fly t/r til Los Angeles, 2 ugers HERTZ billeje inkl. fri kilometer og forsikringer samt 14 overnatninger.

Find flere billige rejser til USA

Har du endnu ikke bestilt årets sommerferie? I søgemaskinen her på TravelForum kan du let finde de bedste rejsetilbud fra en lang række danske rejsebureauer.

Du kan også bruge søgemaskinen til at finde billig fly og hoteller, hvis du helt vil sammensætte ferien.

By | maj 15th, 2015|Kommentarer lukket til Kør-selv ferie i USA – Californien, Vegas & Grand Canyon

About the Author: