Kør-selv ferie i New England – spar 1000 kr. pr. person

/Kør-selv ferie i New England – spar 1000 kr. pr. person

Kør-selv ferie i New England – spar 1000 kr. pr. person

Kør-selv ferie i New England – spar 1000 kr. pr. person

Tag på kør-selv ferie i New England i det nordøstligste USA og nyd en ferie med enestående natur, charmerende byer og særegen kultur. Tilbud fra USAdventures.dk: 14 dage fra 12.495 kr. pr. person inkl. fly

Spar 1000 kr. på din rejse i USA

USAdventures.dk kører frem til 27/02/2017 en tilbudskampagne, Rejsemessen Ferie for alle 2017, hvor du kan spare 1000 kr. pr. person, hvilket gælder alle afrejsedatoer.

Denne bilferie i USA inkluderer 12 dages billeje med fri km, så du har masser af frihed til at udforske seværdighederne, som interesserer dig mest, i dit eget tempo.

Præsidenternes ferieparadis

Seværdigheder er der masser af her i det nordøstligste USA. Glæd dig for eksempel til at spændende historiske vandreture i Boston, naturvandreruter som Appalacian Trail, nationalparker som Acadia Nationalpark og Franconia Notch i White Mountains, de historiske fyrtårne langs hele kysten, samt ikke mindst ferieområderne Cape Cod og Martha’s Vineyard, der er kendt som præsidenternes foretrukne feriested.

Den nuværende præsident, Donald Trump, har foreløbig valgt at drage til Florida i fridagene, men før ham har den lille ø ud for Cape Cod været en favorit hos demokratiske præsidenter som Kennedy, Clinton og Obama. De er uden tvivl blevet tiltrukket af den afslappet stemning, som hersker her. Udover fantastiske strande byder øen også på et meget veludbygget cykelstisystem.

Rejsens pris inkluderer ifølge USAdventures.dk blandt andet flyrejse t/r, overnatninger på turistklasse hoteller eller kroer, 12 dages Hertz billeje og flere udflugtspakker.

By | februar 21st, 2017|Kommentarer lukket til Kør-selv ferie i New England – spar 1000 kr. pr. person

About the Author: