Kør-selv ferie i Florida fra 9.395 kr.

/Kør-selv ferie i Florida fra 9.395 kr.

Kør-selv ferie i Florida fra 9.395 kr.

Kør-selv ferie i Florida fra 9.395 kr.

Oplev Floridas fantastiske forlystelsesparker, Kennedy Space Center på Cape Canaveral, verdensklasse arkitektur i Miami Beach Art Deco District, unik natur i nationalparken Everglades og selvfølgelig de dejlige strande på denne 10-dages kør-selv rejse. Fra 9.395 kr. hos USAdventures.dk

Eventyrlige Florida

Du skal ifølge USAdventures.dk vælge denne rejse, hvis du vil opleve Floridas mange facetter med alt fra forlystelsesparker til unik natur. I dette solrige ferieparadis er der noget for hele familien.

Jeres 10 dages kør-selv ferie starter i Orlando, som er verdensberømt for sine forlystelsesparker som Disney World og Universal Studios. I kommer også en tur ud til Cape Canaveral og det fascinerende Kennedy Space Center ved Atlanterhavskysten, der er hjemsted for USAs rumfartsorganisation NASA.

I Miami er der god tid til at udforske byens smeltedigel af kulturer og folkeslag, ligesom I naturligvis skal en tur ned til stranden, hvor der året rundt er masser af aktivitet.

Et andet højdepunkt på jeres rejse er en tur til Florida Everglades, hvor I skal på en privat luftbådstur ud over de sivdækkede sumpe, åbne vandløb og mangroveområder. Her er der god chance for at se nogle af de mange dyr og fugle, som Everglades er rig på – heriblandt de berømte alligatorer.

Fra 9.395 kr. I prisen er blandt andet inkluderet flyrejse fra Danmark til Orlando og hjem fra Miami, 8 overnatninger på 3-stjernede hoteller og
8 dages Hertz billeje.

Find flere tilbud på bilferier i USA

En ferie med bil er den perfekte måde at opleve USA på, som på mange måder er bilernes land. I bil kommer I nemt rundt til seværdighederne og kan følge jeres helt eget tempo.

Brug søgemaskinen her på siden til at finde flere gode tilbud på kør-selv ferier i USA og resten af verden.

By | januar 15th, 2016|Kommentarer lukket til Kør-selv ferie i Florida fra 9.395 kr.

About the Author: