Kør-selv ferie i Florida – 10 oplevelsesrige dage fra 8.295 kr.

/Kør-selv ferie i Florida – 10 oplevelsesrige dage fra 8.295 kr.

Kør-selv ferie i Florida – 10 oplevelsesrige dage fra 8.295 kr.

Kør-selv ferie i Florida – 10 oplevelsesrige dage fra 8.295 kr.

Florida har noget for enhver smag med alt fra eventyrlige forlystelsesparker til unik natur i Everglades nationalparken og er perfekt til en kør-selv ferie. Hos USAdventures.dk kan du få en 10 dages rejse, inkl. fly og udflugtspakke fra kun 8.295 kr.

Kør-selv ferie i Florida

Udover de berømte forlystelsesparker omkring Orlando, imponerende rumteknologi på Kennedy Space Center og unik natur i den enorme nationalpark Everglades, som du opleve på en luftbådstur, har du på denne kør-selv ferie også rig lejlighed til at tage på egne eventyr eller bare slappe af.

Du kan for eksempel tage en runde golf på en af de mange gode baner eller shop-amok i et outlet-center. I Miami Beach kan du eventuelt gå på på opdagelse i det charmerende Art Deco distrikt, hvis ikke du fik nok på den guidede cykeltur. Der er i det hele taget masser af muligheder for at gøre rejsen til din helt egen.

Inkluderet i denne rejse fra USAdventures.dk er udover udflugter og flyrejse t/r blandt andet også 8 overnatninger på 3-stjernede hoteller samt 8 dages Hertz billeje med fri km og nødvendige forsikringer, lufthavnsafgifter, skatter og afgifter.

Find flere billige kør-selv ferier

En kør-selv ferie er det perfekte valg for dig, som kan lide at rejse i dit eget tempo. Særligt i USA er det oplagt og nemmest at komme omkring til seværdighederne med bil.

I søgemaskinen her på siden kan du selv finde flere tilbud på kør-selv rejser i USA og resten af verden.

By | juli 17th, 2015|Kommentarer lukket til Kør-selv ferie i Florida – 10 oplevelsesrige dage fra 8.295 kr.

About the Author: