Kør-selv ferie i det vestlige USA – 16 dage fra 11.990,-

/Kør-selv ferie i det vestlige USA – 16 dage fra 11.990,-

Kør-selv ferie i det vestlige USA – 16 dage fra 11.990,-

Kør-selv ferie i det vestlige USA – 16 dage fra 11.990,-

Oplev de bedste seværdigheder og byer i det vestlige USA på denne kør-selv ferie fra InterTravel. Glæd dig blandt andet til besøg i de pulserende storbyer Los Angeles og San Francisco krydret med fantastiske naturscenerier langs Stillehavskysten, i Yosemite National Park og ved Grand Canyon. 16 dage inklusiv fly, bil og hotel fra 11.990,-

Oplevelsesrig bilferie i det vestlige USA

Denne kør-selv ferie er ifølge InterTravel for dig, som ikke orker at besøge alle de mange nationalparker i denne den af USA, men godt kan nøjes med et par stykker. Det betyder dog ikke, at der vil være mangel på fantastiske naturscenerier. Du vil således besøge blandt andet Yosemite National Park, en af USA’s mest kendte, køre gennem den smukke Sonora-ørken og nyde de spektakulære panoramaudsigter over Grand Canyon.

I storbyer som Los Angeles og San Francisco venter der dig ligeledes mange spændende oplevelser med et væld af attraktioner og seværdigheder. Du får naturligvis også chance for at udforske den meget specielle spilleby, Las Vegas, med dens fantasifulde hoteller og utallige casinoer.

Denne bilferie fra InterTravel inkluderer fly t/r, 14 nætter og billeje.

Find flere billige bilferier i USA

En ferie med billeje er på mange måder en optimal måde at opleve USA på. Det store land er bilernes land, og med din egen lejebil kommer du nemt rundt til byer og seværdigheder uden bekymringer om køreplaner.

Brug søgemaskinen her på TravelForum til at finde endnu flere gode tilbud på kør-selv ferier i USA og resten af verden.

By | december 9th, 2014|Kommentarer lukket til Kør-selv ferie i det vestlige USA – 16 dage fra 11.990,-

About the Author: