Kør-selv ferie i det nordøstlige USA

/Kør-selv ferie i det nordøstlige USA

Kør-selv ferie i det nordøstlige USA

Kør-selv ferie i det nordøstlige USA

Tag på kør-selv ferie i det nordøstlige hjørne af USA og oplev de største højdepunkter i blandt andet Washington D.C. og New York. 14 dages rejse fra 11.195 kr. inkl. fly og billeje.

Nordøsts højdepunkter

Denne kør-selv ferie, Nordøsts højdepunkter, fra USAdventures.dk byder på både pulserende storbyer og betagende natur. Efter en dag med sightseeing i Boston kører du selv i den inkluderede lejebil mod Washington. Undervejs kommer du blandt meget andet forbi berømte Niagara Falls (sejltur er inkluderet) og amish-området i Pennsylvania, hvor du på guidede udflugter og rundvisning får et unikt indblik i denne særpræget kultur.

I Washington D.C. skal du selvfølgelig se alle de ikoniske bygninger lige fra Det Hvide Hus og Capitol Hill til Lincoln Memorial. Den inkluderede cykel-sightseeing er den ideelle måde at opleve USA’s føderale hovedstad. Herefter du tager toget til New York, hvor ferien sluttes af med nogle intense dage fyldt med besøg på et bredt udvalg af metropolens mest kendte museer og attraktioner.

Udover de udflugter og rundvisninger som er inkluderet i rejsens pris, giver denne kør-selv ferie dig rig mulighed for på egen hånd og i eget tempo at udforske de seværdigheder, som interesserer dig mest.

Fra 11.195 kr. pr. person ved 4 voksne.

Find selv tilbud på rejser til USA

Søger du billige rejser til USA? I søgemaskinen her på TravelForum kan du nemt selv finde endnu flere gode tilbud på kør-selv ferier og mange andre typer rejser.

By | juli 8th, 2016|Kommentarer lukket til Kør-selv ferie i det nordøstlige USA

About the Author: