Kilimanjaro Trek – 7 dages aktiv ferie med dansk rejseleder

/Kilimanjaro Trek – 7 dages aktiv ferie med dansk rejseleder

Kilimanjaro Trek – 7 dages aktiv ferie med dansk rejseleder

Kilimanjaro Trek – 7 dages aktiv ferie med dansk rejseleder

Er en drømmeferie for dig lig med en aktiv ferie? Så er dette rejsetilbud Kipling Travel med et trek til toppen af Afrikas højeste bjerg lige noget for dig. 7 dages trek med optimal topchance fra 19.980,-

Bedre sikkerhed og større topchancer

Et trek til Kilimanjaro byder ifølge Kipling Travel på krævende men smuk vandring, og ikke mindst chancen for at opleve et spændende Afrika, hvor naturen er i højsædet.

Selvom turen til toppen af Kilimanjaro kan gøres på 5 – 6 dage, har Kipling Travel valgt at bruge 7 dage på bjerget. Det giver ikke blot mulighed for at opleve den flotteste rute med færre mennesker og vidunderlig smuk vandring, men også bedre mulighed for at akklimatisere til højden – og dermed den største chance for at komme helt op på toppen af Afrikas højeste bjerg.

Udover udsigter i verdensklasse kan du se frem til at opleve den afrikanske natur på nærmeste hold med unikke planter og dyr.

Forlæng med badeferie

Har du appetit på endnu flere afrikanske oplevelser eller trænger du blot til at slappe af efter bestigningen af Kilimanjaro, giver Kipling Travel dig mulighed for at forlænge den aktive ferie med 4 dages safari i Serengeti, Ngorongoro og Tarangire Nationalpark eller 5 dages badeferie på Zanzibar.

I prisen for Kilimanjaro trekket er inkluderet blandt andet fly til Tanzania t/r, trekking med guider, køkkenhold, bærere til egen bagage og al fælles udstyr, dansk rejseleder og lokale engelsktalende guider og staff.

Find flere gode tilbud på aktive ferie i rejse-søgemaskinen her på TravelForum.dk

By | oktober 28th, 2013|Kommentarer lukket til Kilimanjaro Trek – 7 dages aktiv ferie med dansk rejseleder

About the Author: