Karneval i Venedig – 4 dage med italienske oplevelser

/Karneval i Venedig – 4 dage med italienske oplevelser

Karneval i Venedig – 4 dage med italienske oplevelser

Karneval i Venedig – 4 dage med italienske oplevelser

Oplev det farverige karneval i Venedig og en perlerække af andre seværdigheder i det smukke Norditalien. Rundrejse fra Best Travel med dansk rejseleder og fly fra København fra kun kr. 5.695.

Fokus for denne rundrejse i Norditalien er først og fremmest den enestående by Venedig, hvor I får chance for at opleve det 700 år gamle karneval med deltagere i fantastiske kostumer og flotte venezianske masker. Karnevallet foregår over hele byen, men ifølge Best Travel er Markuspladsen centrum for festlighederne med parade og kåring af de flotteste kostumer.

Udover karnevallet i Venedig byder denne rundrejse på udflugter til laguneøerne Murano og Burano, besøg i Verona – samt sightseeing og shopping i Italiens førende modeby Milano. Der bliver undervejs naturligvis også rig lejlighed til at smage på de mange lokale specialiteter på hyggelige restauranter.

Prisen for denne rejse til Italien inkluderer blandt andet 3 overnatninger på et firestjernet hotel i Chioggia, som er det perfekte udgangspunkt for udflugterne i den venezianske lagune.

Afrejsedato 28. feb. 2014.

Find flere spændende rundrejser i søgemaskinen her på TravelForum.

By | oktober 24th, 2013|Kommentarer lukket til Karneval i Venedig – 4 dage med italienske oplevelser

About the Author: