Kan ferien blive endnu bedre i 2015?

/Kan ferien blive endnu bedre i 2015?

Kan ferien blive endnu bedre i 2015?

Kan ferien blive endnu bedre i 2015?

Rejsebranchen søger konstant nye måder at tilfredsstille kunderne på. Vi ser nærmere på tre trends, der vinder frem i løbet af året.

Mennesket lever ikke kun af brød og vand. Der skal også oplevelser til. Og nyskabelse.

Denne evige tørst efter eventyr gør rejsebranchen, hvad den kan for at tilfredsstille. Og det skorter da heller ikke på kreativitet og nytænkning. Ideer er der nok af, men kun et fåtal slår igennem og blive for alvor succesfulde.

Vi tør godt give et bud på tre ideer, der vil vinde frem i 2015:

Bedre fællesarealer på hotellerne

Hotellerne vil gøre mere ud af fællesarealerne, så gæsterne kan komme hinanden ved. Mange hoteller har længe mest været en reception og så lange gange med værelser på hver side.

Sådan behøver det ikke være. I dag opfatter mange alligevel mest hotelværelset som et sovekammer. Derfor vil de hoteller, der gør mere ud af fællesrummene, vinde frem.

Det kan både være bedre udsmykning af eksisterende rum og tilføjelse af nye. Denne trend har været undervejs på de banebrydende hoteller længe – med biblioteker, åbne tagterrasser og dansehaller – men vil også finde vej til mindre hoteller.

Ferier, mærkedage og festivaler

Her på TravelForum har vi ofte skrevet om de mange interessante festivaler, man kan opleve, når man rejser rundt i verden. Og det at planlægge sin ferie, så den falder sammen med lokal festivitas vil blive mere populært.

De store festivaler som for eksempel tyreløbet i Pamplona eller i det berømte hestevæddeløb i Siena tiltrækker allerede hundredetusindevis af rejsende, men der er tusindvis af mindre kendte festivaler rundt om i Europa, som kan gøre ferien til en ekstra stor oplevelse.

Det kan også være noget mere personligt: Mange par vender tilbage til det sted de lagde deres bryllupsrejse ti eller 25 år tilbage, men på samme dato. Det med at fejre mærkedag med en ferierejse er kommet for at blive.

Lær noget mens du oplever

En trend der har været tydelig en årrække: Mange vil gerne lære noget på ferien eller rejsen. Det har givet flere grupperejser med specialister som guides. Altså guides som har et helt særligt forhold til rejsemålet og som forstår at formidle viden om det.

Det er blevet mere almindeligt med en kendt person, som også fungerer som rejseguide. Det giver ferien en ekstra dimension at have en karismatisk og engageret rejseleder.

På den anden side er det også nemmere end nogensinde selv at holde sig opdateret med viden undervejs på rejsen, og mange feriesteder tilbyder nu apps til mobiltelefonen, så du hele tiden lærer noget, mens du får nye oplevelser med hjem i bagagen.

By | februar 13th, 2015|Kommentarer lukket til Kan ferien blive endnu bedre i 2015?

About the Author: