Kameltrekking i Sahara – pionértur med Kipling Travel

/Kameltrekking i Sahara – pionértur med Kipling Travel

Kameltrekking i Sahara – pionértur med Kipling Travel

Kameltrekking i Sahara – pionértur med Kipling Travel

Oplev Saharas smukke landskaber og oaser på et trek med Kipling Travel, hvor kameler bærer bagagen. Glæd dig til at overnatte i klassiske beduin-lejre og krydse gigantiske sandklitter på en anderledes vandretur med "Ørkenskibet". Afrejse 29. november 2014 fra kun 7.680 kr. med dansk rejseleder.

En ægte pionér-vandretur

Denne grupperejse til Marokko er ifølge Kipling Travel en vaskeægte pionértur og dermed en chance for at få en unik rejseoplevelse. Denne rejse byder ikke blot på de fantastiske naturoplevelser i Saharas ørkenlandskaber, men også på kulturelle oplevelser i for eksempel Marrakech, hvor jeres rejse starter.

Glæd dig også til køreturen langs med Atlasbjergene over Tichka Passet, som med 2.260 meter er Marokkos højeste bjergpas, på vejen ud før at møde kameldriverne og den ørkenkaravane, som I de næste dage skal krydse ørkenen med. På kameltrekket vil I passere fantastiske landskaber og kan møde andre karavaner, se tamarind-træer og om aftenen nyde udsigten til Saharas ufattelige stjernehimmel.

På en pionér-rejse som denne må du ifølge Kipling Travel være indstillet på, at der tages forbehold for ændringer i programmet undervejs. Prisen for denne 8 dages grupperejse inkluderer blandt andet dansk rejseleder, kok og køkkenhold og ikke mindst kameler til al bagage og fælles udstyr.

Find flere billige grupperejser online

Drømme du om at opleve nye, spædende steder på rejser, hvor der er nogle at dele oplevelserne med? Så er en grupperejse et oplagt valg og er det med dansk rejseleder, slipper du samtidig for at bekymre dig om den praktiske planlægning.

I søgemaskinen her på TravelForum kan du finde endnu flere billige grupperejser til nære og fjerne rejsemål fra en lang række danske rejsebureauer.

By | august 4th, 2014|Kommentarer lukket til Kameltrekking i Sahara – pionértur med Kipling Travel

About the Author: