Julerejse til Firenze – kulturelle oplevelser og gastronomi

/Julerejse til Firenze – kulturelle oplevelser og gastronomi

Julerejse til Firenze – kulturelle oplevelser og gastronomi

Julerejse til Firenze – kulturelle oplevelser og gastronomi

Få en anderledes og flot juleoplevelse i italienske Firenze med en kulturrejse fra 65 Ferie. 8 dage med storslåede kulturelle oplevelser fra kun kr. 9.990 - med dansk rejseleder og 4-retters italiensk julemiddag.

Byrundture og gastronomiske oplevelser

I skal bo i centrum af Firenze i en stor patriciervilla, der er lavet om til hotel og som ligger tæt ved domkirken og Uffizigallerierne. Herfra har I et perfekt udgangspunkt for at nyde den smukke bys mange tilbud. Toscanas hovedstad er rig på kulturelle og historiske seværdigheder, hvoraf I vil besøge de bedste i selskab med dygtige dansktalende lokalguider fra 65 Ferie.

I Firenze kan I for eksempel glæde jer til at besøge Uffizigallerierne, Dantes Hus, domkirken med dåbskapellet og Pitti-paladset. Derudover byder denne kulturrejse også på en tur gennem det smukke toscanske landskab Sien og Bologna. Der er naturligvis også indlagt god tid i programmet til opdagelser på egen hånd.

Jul på italiensk

Juleaftensdag starter med en spændende guidet rundvisning i Firenzes centrum, og om aftenen står den på en 4-retters italiensk julemiddag. Florentinerne fejrer selv jul 1. juledag og kommer sidst på eftermiddagen ud på gader og stræder for at ønske god jul til venner og bekendte. Dagen kan I eventuelt bruge på at nyde stilheden i byen og eventuelt deltage i en messe.

Denne kulturrejse til Firenze fra 65 Ferie inkluderer blandt meget andet flyrejse t/r, overnatning med morgenmad, julemiddag og dansk rejseleder på hele rejsen.

Find flere informationer om dagsprogram og priser hos 65 Ferie.

Er du på udgik efter en anderledes juleoplevelse i år? I søgemaskinen her på TravelForum.dk kan du selv nemt finde flere interessante tilbud på rejser i julen.

By | december 4th, 2013|Kommentarer lukket til Julerejse til Firenze – kulturelle oplevelser og gastronomi

About the Author: