Julerejse til Filippinerne med påskerabat

/Julerejse til Filippinerne med påskerabat

Julerejse til Filippinerne med påskerabat

Julerejse til Filippinerne med påskerabat

Brug påsken til at bestille din julerejse og spar 500 kr. hos C&C Travel. Brug for eksempel næste jul på at udforske nogle af Filippinernes bedste dykker- og snorkelsteder. 18 dages rejse fra kun 15.990 kr.

Rundrejse i Filippinerne

Denne rundrejse er det perfekte valg for dig, som ønsker en ferie med fantastisk snorkling og dykning. Glæd dig til jungleparadis Coco Beach, de berømte Chocolate Hills på Bohol og de små, eksotiske øer Siquijor og Apo Island.

Undervejs på din rejse rundt på Filippinerne, bor du ikke blot ved nogle af Filippinernes bedste dykker- og snorkelsteder, men har også gode muligheder for at tage på spændende udflugter inde på land.

Det krystalklare vand og ikke mindst det unikke liv under overfladen er dog naturligvis nok det som vil mest i dig på denne rejse.

Filippinerne består af tusindvis af øer i alle størrelser og former. C&C Travel har et stort kendskab til landet, da det var her rejsebureauet startede.

Bestil din rejse senest 1. april og få rabat på 500 kr.

Find selv flere tilbud på rundrejser

En rundrejse er en god mulighed for for eksempel at tage på ø-hop i Filippinerne, så du oplever mere af hvad landet kan byde på.

I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere tilbud på rejser til hele verden fra en bred vifte af rejsebureauer.

By | marts 25th, 2016|Kommentarer lukket til Julerejse til Filippinerne med påskerabat

About the Author: