Jul på stranden i Thailand

/Jul på stranden i Thailand

Jul på stranden i Thailand

Jul på stranden i Thailand

Drømmer du om at tilbringe julen på en thailandsk ø med kridhvide strande og azurblåt hav? Så er dette tilbud fra C&C Travel noget for dig. 17 dages rejse med spændende oplevelser i Bangkok og afslappende ø-liv på Koh Samet. Fra kun kr. 13.990,-

Juleferie i Thailand

Rejser du til Thailand i julen, kan du skifte det grå danske vintervejr ud med afslapning på Koh Samet. Her har C&C Travel forskellige hotelmuligheder alt efter hvilket niveau, du ønsker.

Din ferie starter i Bangkok, hvor du kan nå at udforske den livlige storbys mange seværdigheder før turen går videre.

Selve øen Koh Samet indbyder udover afslappende strandliv også til snorkling og forskellige former for vandsport, ligesom der ofte er mulighed for at komme med en lokal båd på fisketur. Den lille ø har også flere gode restauranter, hvor du kan mæske dig i lækre retter med alt godt fra havet. Tag eventuelt også en tur rundt på øen for at nyde de forskellige smukke bugter.

17 dages rejse fra kr. 13.990. Inkluderet i prisen er blandt andet alle fly, transporter og hotel med morgenmad.

Find flere billige rejser til Thailand

Ønsker du at holde en utraditionel jul eller blot få et afbræk fra den danske vinter? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde flere billige rejser til Thailand og andre vintervarme rejsemål.

By | oktober 9th, 2015|Kommentarer lukket til Jul på stranden i Thailand

About the Author: