Jul i varmen – mange billige rejser til sydens sol

/Jul i varmen – mange billige rejser til sydens sol

Jul i varmen – mange billige rejser til sydens sol

Jul i varmen – mange billige rejser til sydens sol

Drømmer du om en jul uden stress under sydlige himmelstrøg? Så bestil din julerejse nu hos Spies og rejs fra kun 2.299,-

Juleferie under sydens sol

Lyder strandstemning og palmesus bedre end sne og kulde? Så er det nu du bør bestille din rejse for at nyde godt af de lave priser hos Spies.

Måske kan du nøjes med en uges pause fra vintermørket, men du kan naturligvis også vælge at bruge to uger på en varm juleferie i palmernes skygge!

Lige nu giver Spies dig for eksempel kr. 1.000,- rabat på rejser til Almeria ved kysten i det sydøstlige Andalusien. Her kan du bruge ferien ved lange strande, nyde god mad og fylde ferien med masser af oplevelser både langs kysten og oppe i bjergene.

Skal det være endnu mere eksotisk? Du kan ifølge Spies spare kr. 6.850,- på en rejse til Varadero på Cuba, hvor du får All Inclusive med i prisen på 9.799,- pr. person.

Vil du rejse hen over nytår, er for eksempel Funchal på Madeira kendt for at have et af verdens største og flotteste fyrværkerier. Den portugisiske blomsterø indgår også i julens tilbudsrejser hos Spies.

Find billige rejser i julen

Vil du selv tjekke tilbud på rejser i julemåneden, kan du med fordel bruge søgemaskinen her på siden. Den indhenter tilbud fra en lang række danske rejsebureauer, så du hurtigt kan finde den billigste pris på din drømmerejse.

By | november 17th, 2016|Kommentarer lukket til Jul i varmen – mange billige rejser til sydens sol

About the Author: