Information om Island

/Information om Island

Information om Island

Information om Island

Forestil dig at du passerer boblende varme kilder midt i en enorm tåge, vandfald der vælter ned over sort sand omringet af fjorde hvor der driver lava formationer i et ødet mennesketomt landskab. Det kunne minde om et liv på månen eller på andre planeter som endnu ikke er blevet opdaget, men det er det ikke, det er faktisk et sted på jorden, ja du gættede rigtigt, det drejer sig om Island.

Islands befolkning udgør ca. 300.000, hvoraf de fleste bor rundt om hovedstaden.

Islands turistsæson

Den største turisme finder sted om sommeren, men prøv at ankomme uden for sæsonen og du vil opdage, at det er vanskeligt at finde et hotel eller en restaurant der har åbent. Såfremt man rejser uden for sæsonen anbefales det at lave sine reservationer i forvejen.

Masser af fisk på Island

Det islandske køkken består hovedsageligt af 3 ingredienser så som fisk, fisk og mere fisk. Mange af de fineste fisk i verden fanges i vandet rundt om Island. Så benyt dig endelig af de mange skønne tilbud og skønne fiskemenuer. Men husk, der er også andre lokaliteter, som man ikke bør glemme.

Islands klima

Som navnet siger, er der koldt på Island, men ikke så koldt som man skulle tro på grund af det varme vand der passerer med Golfstrømmen. Sommertemperaturen i Rejkjavik skifter mellem 5 grader om natten til 25 grader om dagen. Middeltemperaturen i Januar måned er ca. 0,5 grader. Den vådeste del af Island finder man sydpå, men det sner sjældent.

Du kan læse mere om Island på Islands turistbureaus hjemmeside.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Island

About the Author: