Information om Valencia

/Information om Valencia

Information om Valencia

Information om Valencia

Valencia ligger omgivet af laguner og duftende appelsinlunde, mageløse naturomgivelser, som bedre end noget bygningsværk symboliserer Valencias inderste væsen.

Appelsinernes skønhed fremhæves i de klassiske værker af Valencias store forfatter, Blasco Ibánez. Han kunne have tilføjet, at de også har lagt grunden til Valencias velstand, om end det i dag først og fremmest er industrien, som holder velstanden ved lige.

Turias gamle flodleje gennem Valencia er i dag en grøn og frugtbar park, som bringer lyset ind i byen. Og mens byen formerer sig ved knopskydning i ny boligkvarterer nord for Turia, behøver man kun at krydse det gamle flodleje i modsat retning for at befinde sig midt i det historiske centrum, der ufortjent er mindre kendt end i så mange andre spanske byer.

Valencias arkitektur

Arkitekturen i Valencia er en blanding af det monumentale og det folkelige. Man bevæger sig fra Carmen kvarterets blanding af gamle værtshuse og unge in-steder til den storslåede centrale torvehal. Fra Redonda pladsens beskedne markedsboder til Manises torvets udsmykning i poleret marmor. Gamle bygninger fra gotikken og barokken veksler med modernistiske indslag i Valencias gadebillede.

Du kan også læse mere om Valencia hos Spaniens turistbureau.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Valencia

About the Author: