Information om Benidorm

/Information om Benidorm

Information om Benidorm

Information om Benidorm

Belliggenheden på Spaniens Costa Blanca har været med til at gøre Benidorm til et af Europas mest populære rejsemål, som især appellerer til børnefamilierne, der her udover sandstrande også finder et rigt udbud af forlystelsesparker.

Benidorm til turister i alle aldre

Benidorm, som ligger omtrent 60 km øst for Alicantes internationale lufthavn, er en af Spaniens mest besøgte resort-byer med omkring 5 millioner besøgende årligt. Med en veludviklet turistindustri præges Benidorm af store hoteller, restauranter og barer, men hvor Benidorm tidligere havde ry for at tiltrække unge festglade turister, har byen de senere år også udviklet sig til en favorit blandt børnefamilier og ældre rejsende.

Grundlaget for Benidorm’s popularitet er de smukke omgivelser på Costa Blance med to sandfyldte bugte adskilt af en lille odde, hvorfra der er flotte udsigter til de to lange strande Playa de Levante og Playa de Poniente. Strandene ved Benidorm er med Blå Flag, som er en garanti for gode faciliteter, badesikkerhed og god badevandskvalitet.

Vejr og klima i Benidorm

Det solrige vejr i Benidorm har naturligvis været med til at gøre byen til en af Spaniens mest populære feriedestinationer, og oven i købet betyder de omkringliggende bjerge, at Benidorm ligger i et lille smørhul i læ for vinden på tre sider. Resultatet er et klima og vejr med solrige varme somre og milde vintre, der gør Benidorm til et godt rejsemål på alle årstider. Generelt er den varme periode i Benidorm fra maj til oktober, hvor især juli til august kan blive hed, omend der selv her ofte vil være en dejlig kølende brise fra havet.

Seværdigheder og attraktioner i Bennidorm

Mange rejser til Benidorm for at slappe af på hotellet og ved vandet, men der findes også et rigt udvalg af attraktioner og aktivitet i området. I og omkring Benidorm ligger for eksempel flere store forlystelsesparker, som især er et hit blandt børn og barnlige sjæle. Trods de mange store hotelbygninger som præger byen mod øst og vest, har Benidorm også en charmerende gammel bydel med smalle snørklede brostensbelagte gader, hvor man fornemmer de gamle ægte Spanien. Her finder du også et pulserende natteliv og rig mulighed for at stille sulten på en af mange hyggelige tapasbarer.

Benytter du billeje i Benidorm er det derudover oplagt at besøge nogle af de andre byer langs middelhavskysten og på den Iberiske Halvø, som også byder på mange spændende kultur- og naturseværdigheder.

Du kan også læse mere om aktuelle begivenheder og aktiviteter i Benidorm hos Spaniens officielle turistbureau

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Benidorm

About the Author: