Hyggelige gemmesteder på Malta

/Hyggelige gemmesteder på Malta

Hyggelige gemmesteder på Malta

Hyggelige gemmesteder på Malta

Har du heller ikke længere meget tiltro til det danske sommervejr? Det er heldigvis ikke for sent at bestille en rejse til solrige Malta – det nye rejsemål hos Hideaways.

Hyggelige gemmesteder på Malta

Hideaways har specialiseret sig i at tilbyde rejser, hvor du bor på charmerende hoteller og ferieboliger, “gemmesteder” der er personligt håndplukkede for deres unikke sjæl og karakter.

På Malta tilbyder Hideaways dig for eksempel at bo på det lille boutique-hotel ‘Chapel Number 5’, som ifølge rejsebureauet udover en høj standard og gæstfrihed har en perfekt placering på middelhavsøen med kort afstand til utallige attraktioner i form af badestrande, kulturhistoriske seværdigheder og shopping.

Oplevelsesrig badeferie

Maltas middelhavsklima med en lang, varm og solrig sommer gør øen til det perfekte mål for en badeferie. Dertil kommer muligheden for at krydre ferien med masser af nye indtryk i form af kulturelle oplevelser og historiske seværdigheder.

Er du på udkig efter en unik sommerferie på Malta eller en andet solrig destination, er en rejse med Hideaways et oplagt valg.

By | juni 16th, 2015|Kommentarer lukket til Hyggelige gemmesteder på Malta

About the Author: