Hvem er vi

/Hvem er vi

Søg Hoteller

Destination
Check-ind dato
Check-ud dato

Hvem er vi

TravelForum.dk er ikke et rejsebureau, men en rejse-portal. TravelForum sælger ikke rejser, men skriver om rejser, rejsemål og meget mere hvor du kan finde alle de informationer, gode råd, tips og inspiration, som du behøver for at få den ideelle ferie, hvadenten rejsen går til Malaga i Sydeuropa, Melbourne i Australien, Mendoza i Argentina, eller Bangkok i Thailand. TravelForum.dk stræber mod at indeholde informationer om de vigtigste destinationer, byer, lufthavne, rejsebureauer, ambassader, turistkontorer, rejseformer, flyselskaber, biludlejningsselskaber, hoteller, og ferieboliger i hele verden. Vi vil også levere nyheder fra rejseverdenen, aktuelle tilbud på rejser, og nyheder fra rejsebranchen. Kort sagt stræber vi efter at levere så mange informationer om rejsemuligheder og temaer, der er forbundet med rejser, i et globalt perspektiv.

Herudover indeholder TravelForum.dk en søgemaskine, der finder de billigste hoteller, lejebiler, fly og ferieboliger i hele verden.

Du kan også finde rejsetips fra brugere af TravelForum.dk og du er meget velkommen til selv at levere rejsetips på siden eller komme med indlæg på vores blog, hvor du også finder artikler og informationer, der kan inspirere dig og klæde dig på til din rejse.