Information om Hurghada

/Information om Hurghada

Information om Hurghada

Information om Hurghada

Hurghada blev grundlagt i det tidlige 20. århundrede og var, indtil for blot et par år siden, en lille fiskerlandsby. Men i dag er den det førende turiststed på Rødehavskysten og et internationalt center for vandsport.

Oplevelser ved vandet i Hurghada

Ting, der foregår i eller på vandet, kan udøves i Hurghada: windsurfing, sejlads, dybhavsfiskeri, badning, men, frem for alt, snorkling og dykning. De unikke undervandsparker ude fra kysten er nogle af de fineste i verden, og med rette populære blandt dykkere. Det varme vand her er ideelt for mange sjældne fiskearter og koralrev, der også kan iagttages fra både med glasbund. Dette område har mange fine indkvarteringsmuligheder, der sædvanligvis tilbyder en varm og effektiv service. Restauranterne ligger for det meste langs hovedvejen. Når man er i Hurghada, bør man besøge museet og akvariet, med deres komplette samlinger af flora og fauna fra Det røde Hav.

Nattelivet i Hurghada

I dag er Hurghada kendt som en partyby, specielt blandt europæere. Fra de lokale og andre kan man høre, at livet begynder om natten i Hurghada, med de mange, mange klubber. De besøges især af de unge, men bestemt også af mange andre i alle aldre. Ofte ses, at en fest med gang i og med deltagelse af gæster fra en turgruppe, helt tager over i en bestemt bar. Barerne er nemme at finde langs hovedgaden, sammen med en bunke billige og dyre hoteller.

All inclusive i Hurghada

Hurghada er også et feriested, hvor tusindvis af ældre europæere og andre kommer med deres familier for at nyde både sol og sjov på de private feriesteder ved stranden, hvoraf mange tilbyder all inclusive. Mange af disse hoteller tilbyder så mange aktiviteter og faciliteter, at man aldrig behøver forlade stedet. Ofte har de større steder zoo, legeplads, diskotek, barer, et antal pools og endda små teatre.

Hurghada er også en by under udvikling. Mange nye hoteller og byggerier er på vej, og kæmpe nye hoteller, restauranter og andre faciliteter kan forventes i nær fremtid. Faktisk er dette område generelt et af de travleste i Røde Havs-området. Safaga ligger lige syd for Hurghada, og Somabugten med sit smukke Sheraton ligger endnu tætte på den sydlige del. Nordpå er El Gouna, et meget organiseret ferieområde. Samlet tilbyder disse små feriesamfund og -områder næsten alt, hvad gæsterne kan ønske sig, fra larmende fester til afsondret undervandsdykning, med golf, bowling og fiskeri midt imellem.

Seværdigheder nær Hurghada

Øerne nær Hurghada tilbyder alle slags sjov og spænding. Tag f.eks. en dagstur til Giftun-øen for at snorkle og grille fisk, eller se Det røde Hav fra en undervandsbåd! Når man ikke lige er i vandet, kan man shoppe i butikkerne, slappe af i de luksuriøse ferielandsbyer eller f.eks. besøge Porfyr-bjerget, hvor man finder ruiner af gamle romerske bade, templer og lignende ved det nærtliggende Gebel Abu Dukhan. Dagsture eller safarier for at udforske Rødehavsbjergene fra kamel eller jeep er også en mulighed. Af andre øer og destinationer tæt på kan nævnes Shadwanøen (dykning, snorkling, fiskeri, men ikke badning), Shaab Abu Shiban (dykning, snorkling og badning), Shaab el-Erg (dykning, fiskeri og snorkling), Umm Gammarøen (dykning og snorkling), Shasb Saghir Umm Gammae (dykning), Careless Reef (dykning), Abu Ramadaøen (dykning), Shaab Abu Ramada (fiskeri), Dishet el-Dhaba (strande og badning), Shaab Abu Hashish (strande, dykning, snorkling, badning og fiskeri), Sharm el-Arab (dykning, badning og fiskeri) og Abu Minqarøen (strande og badning).

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Hurghada

About the Author: