Her er verdens mest populære rejsemål ifølge Google

/Her er verdens mest populære rejsemål ifølge Google

Her er verdens mest populære rejsemål ifølge Google

Her er verdens mest populære rejsemål ifølge Google

Kroatien er verdens mest populære rejsemål i hvert fald ifølge Google’s søgestatistik. En undersøgelse viser således, at det er det land, som flest af os søger på i forbindelse med ferier.

Smuk natur og charmerende byer

Kroatien fik ifølge teflSearch, som har analyseret søgestatistik, 2,71 procent af alle søgninger efter rejsemål ved hjælp af Google. Danskerne følger den globale trend og søger ligeledes mest på rejser til Kroatien (11 procent).

Kroatien har da også de senere år oplevet en stigende popularitet blandt danske rejsende, som kommer her for at nyde en badeferie med krystalklart vand, udforske interessante historiske seværdigheder og naturområder. Dertil kommer blandt andet de kulinariske oplevelser, og ikke mindst at Kroatien er et af de billigste europæiske lande at holde ferie i.

Top 10 – Verdens mest søgte rejsemål

  1. Kroatien – 2,71%
  2. Grækenland – 2,54%
  3. Tyrkiet – 2,47%
  4. Thailand – 2,47%
  5. Spanien – 1,99%
  6. Italien – 1,90%
  7. Cuba – 1,85%
  8. Portugal – 1,66%
  9. Malta – 1,65%
  10. USA – 1,65%

Hvor rejser man helst hen, hvis man allerede bor på verdens mest søgte rejsemål? Søgestatistikken viser, at kroaterne tilsyneladende drømmer om idylliske tropestrande, da de mest søger efter rejser til Maldiverne og Thailand.

Forkærlighed for egen region og sprog

Kigger man lidt nærmere på søgestatistik fra verdens forskellige regioner, er der ikke overraskende flere eksempler på, at vi ofte søger mest på rejsemål i samme region. Det kan både skyldes praktiske præferencer såsom kortere rejsetid (og ofte billigere flybilletter), men også at man har større kendskab til gode rejsemål i ens egen verdensdel.

Google’s søgestatistik viser for eksempel, at Fiji er det suverænt mest søgte rejsemål i både Australien og New Zealand, mens den lille stillehavsnation slet ikke figurere på den globale liste.

Mange af os foretrækker desuden at holde ferie et sted, hvor vi kan kommunikere med de lokale. Ser man på de mest søgte rejsemål for Sydamerika samlet set, er 9 ud af 10 ifølge teflSearch lande, hvor der tales enten spansk eller portugisisk.

Find billige rejser til Kroatien

Er du selv på udkig efter en billig rejse til Kroatien? Så kan du med fordel bruge søgemaskinen her på siden, hvor du nemt og hurtigt kan få en oversigt over aktuelle tilbudsrejser fra en bred vifte af danske rejsebureauer.

Du kan for eksempel også bruge søgemaskinen til at finde de billigste priser på hoteller, hvis du vælger køre selv til Kroatien.

By | august 18th, 2016|Kommentarer lukket til Her er verdens mest populære rejsemål ifølge Google

About the Author: