Hele verden samlet på et sted – oplev New Zealand fra en autocamper

/Hele verden samlet på et sted – oplev New Zealand fra en autocamper

Hele verden samlet på et sted – oplev New Zealand fra en autocamper

Hele verden samlet på et sted – oplev New Zealand fra en autocamper

Det forholdsvis lille land indeholder med sine to øer det bedste fra hele verden samlet på et overskueligt sted. Derfor er New Zealand oplagt at opleve fra en autocamper. Her finder I både vidtstrakte sandstrande, isbjerge, delfiner, bjørne og en fantastisk gæstfrihed.
New Zealand

Kort til det hele
Med sine korte afstande er New Zealand et rigtig godt rejsemål for børnefamilier. Team Benns er specialiserede i skræddersyede og planlagte ruter, så det eneste I skal gøre er blot at holde autocamperen på rette spor. En Autocamperferieer den moderne form for camping. Her har I friheden til at tage, hvorhen I end ønsker i jeres rullende hjem.

Pandekager, delfiner og varme kilder
Forestil jer at vågne op med udsigt over havet og delfiner, som leger i horisonten. Spise pandekager og nyde synet af de rå klipper ved Pancake rocks. Opleve urskoven i Abel Tasman nationalpark eller tage en sejltur med kajakken. Rynke på næsen af æggedunsten ved de varme kilder på Nordøen eller fortabe jer i historiens fantastiske fortællinger i Wellington. Der er nok at vælge imellem på New Zealand, og det er bare at tage fat.

Priserne er pr. forespørgsel, men det er altid billigst, jo tidligere I booker. Bemærk alle priser inkluderer forsikringer på køretøjerne.

By | oktober 7th, 2014|Kommentarer lukket til Hele verden samlet på et sted – oplev New Zealand fra en autocamper

About the Author: