Hawaii og Florida i én rejse fra kun 13.495,-

/Hawaii og Florida i én rejse fra kun 13.495,-

Hawaii og Florida i én rejse fra kun 13.495,-

Hawaii og Florida i én rejse fra kun 13.495,-

Hos Check Point Travel kan I nu kombinere Hawaii og Florida i én fantastisk rejse for hele familien med storslåede landskaber, smukke strande, sjove tema-parker og ikke mindst et spændende dyreliv med alt fra alligatorer til hvaler. 21 dage fra kun kr. 13.495,-

Florida og to Hawaii-øer

I starter denne kombinationsrejse med at flyve til Hawaii’s naturskønne Big Island, hvor der venter jer smukke strande og eksotiske vulkanlandskaber. Brug for eksempel dagene på snorkleture eller vandreture gennem udslukte vulkankratere og over golde lavasletter. Efter dagene på Big Island kan I på Hawaii’s mest berømte ø, Oahu, se frem til endnu flere dejlige stunder på strande med snorkling blandt havskildpadder og farverige fisk. I bor i Honolulu, hvor der ifølge Check Point Travel kun er 10 minutters gang til den verdensberømte Waikiki Beach og Stillehavets indbydende vand. På Oahu er Pearl Harbour desuden et interessant besøg, hvis I er interesseret i Hawaii’s nyere historie.

Efter afslappende og oplevelsesrige dage på Hawaii går turen derefter til Orlando, Florida, som først og fremmest er berømt for sine mange store forlystelsesparker. Men I kan eventuelt også køre en tur til Kennedy Space Center, hvorfra NASA tidligere sendte rumfærgerne ud i rummet. Det er en enestående mulighed for at komme tæt på rumfartens historie og lære om astronauternes udfordringer i rummet.

Efter nogle sjove dage i Orlando fortsætter I længere mod syd i Florida, hvor I kan glæde jer til at opleve sjældne søkøer, nogle af USA bedste sandstrande i badebyen Fort Myers og Everglades National Park. Rejsen slutter i Miami, hvor I afleverer lejebilen og flyver tilbage til Danmark. Har I appetit på flere oplevelser i USA, er der dog ifølge Check Point Travel mulighed for at forlænge rejsen med et par dage i eksempelvis New York eller Los Angeles.

21 dage fra kr. 13.495 pr. person ved 2 voksne og 2 børn. Prisen inkluderer blandt andet fly, overnatninger og billeje.

Find flere billige rejser til USA

Skal jeres næste familieferie være noget helt særligt? I søgemaskinen her på TravelForum kan I finde endnu flere spændende tilbud på rejser til USA fra en lang række danske rejsebureauer.

Brug også søgemaskinen til at finde de billigste priser på flybilletter og hoteller i hele verden.

By | april 22nd, 2014|Kommentarer lukket til Hawaii og Florida i én rejse fra kun 13.495,-

About the Author: