Gratis opgradering til All Inclusive på Sardinien

/Gratis opgradering til All Inclusive på Sardinien

Gratis opgradering til All Inclusive på Sardinien

Gratis opgradering til All Inclusive på Sardinien

Primo Tours har et godt tilbud til jer, som endnu ikke har bestilt en rejse i skolernes sommerferie. Slap af sammen mens I nyder det fantastiske vejr og skønne badevand på Sardinien på denne rejse, hvor I får gratis opgradering. Rejs for eksempel d. 29. juni i 1 uge med All Inclusive 2 voksne og 2 børn fra kun kr. 15.792,-

Charme og swimmingpools

På Sardinien skal I bo på Arbatax Park Resort i ferielandsbyen Borgo, hvor I ifølge Primo Tours kan nyde en sommerferie med alle tænkelige faciliteter, som kan tilfredsstille selv den mest kræsne feriegæst.

I Borgo, den nyeste ferielandsby på resortet, findes barer, restauranter, dejlige swimmingpools og ikke mindst solterrasser med panoramaudsigt over det krystalklare sardinske hav. Landsbyen er bygget i den autentiske sardinske byggestil med smalle brostensbelagte gader, gamle træer og hyggelig stemning, så I næsten føler jer hensat til en landsby fra det 18. århundrede.

Der er dog heller ikke langt (5 km) til nærmeste “rigtige” by, Tortoli, som ifølge Primo Tours er en smuk middelalderby med en herlig italiensk charme. Desuden er der kun 2 km til den lille Arbatax havneby, hvor der er mindre spisesteder og et supermarked.

En rejse til Sardinien med All Inclusive betyder, at I bor med helpension plus alle lokale drikkevarer, som serveres i Borgo baren.

Find flere gode tilbud på rejser i sommerferien

Rejsen til Sardinien er ikke det eneste gode tilbud på sommerferier hos Primo Tours. Er I på udkig efter en billig, solrig sommerferie, kan I også finde endnu flere rejsetilbud i søgemaskinen her på TravelForum.

I søgemaskinen finder du nemmest de billige rejser, som der stadig er ledige pladser på i skolernes sommerferie og kan på én gang søge blandt mange forskellige rejsebureauer.

By | april 14th, 2014|Kommentarer lukket til Gratis opgradering til All Inclusive på Sardinien

About the Author: