Gratis opgradering på voksenferie i det mexicanske Caribien

/Gratis opgradering på voksenferie i det mexicanske Caribien

Gratis opgradering på voksenferie i det mexicanske Caribien

Gratis opgradering på voksenferie i det mexicanske Caribien

Nyhavn Rejser har åbningstilbud med gratis opgradering på voksenferie på Yucatán-halvøen nord for Cancun i Mexico. Glæd jer til en afslappende badeferie med caribisk sandstrand og afvekslende gastronomiske oplevelser. 11 dage fra 19.000 kr.

All inclusive og parforkælelse

I skal bo på resortet Finest Playa Mujeres, som ligger ud til stranden. Her er separat voksenområde og gourmetrestauranter kun for voksne. I kan også nyde godt af talrige pools og jacuzzis fordelt ud over resortet.

All Inclusive-programmet på resortet omfatter desuden intet mindre end 10 restauranter, to snackbarer og 16 barer.

Vil I ikke dase hele ferien ved poolen eller ved det turkisblå havvand, er der masser af muligheder for aktiviteter med for eksempel dykkerture, kajak, windsurfing, paddleboards, dybhavsfiskeri, fitness og tennis.

Åbningstilbud: Book inden 30. oktober og rejs fra 1. november 2016 til 30. oktober 2017: Gratis opgradering til et såkaldt ‘Finest Club Junior Suite Ocean Front’, der ifølge Nyhavn Rejser har en af resortets bedste udsigter over havet.

Find billige badeferier

Vil du forkæle din partner med en rejse til et eksotisk varmt rejsemål den kommende vinter? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere tilbud fra danske rejsebureauer til en bred vifte af solsikre destinationer i hele verden.

By | september 22nd, 2016|Kommentarer lukket til Gratis opgradering på voksenferie i det mexicanske Caribien

About the Author: