Gratis helpension på Disneyland Paris

/Gratis helpension på Disneyland Paris

Gratis helpension på Disneyland Paris

Gratis helpension på Disneyland Paris

Giv børnene en på opleveren med en rejse til Disneyland® Paris. Det bliver en tur med masser af sjove aktiviteter og spektakulære shows for hele familien. Lige nu får I gratis helpension, når rejsen bestilles hos Spies.

Gratis helpension på Disneyland® Paris

Når du bestiller din rejse til den store forlystelsespark lidt uden for Paris, indgår der entré til både parkerne og alle forlystelser, uanset hvilket hotel I vælger at bo på. Derudover får I adgang til “Extra Magic Hours”, hvilket ifølge Spies betyder, at I har adgang til parkerne en time før de normale åbningstider.

Så har I god mulighed for at udforske den magiske verden i Disneyland® Paris, der er fyldt med oplevelser. Her kan børnene blandt andet komme helt tæt på favorittegneseriefiguren, når alle Disney-figurerne går parade gennem Disneyland Park. Der er også et bredt udvalg af vilde forlystelser som for eksempel den mystiske jungle-rutschebane Indiana Jones eller den ultimative Star Wars-simulator.

Dette rejsetilbud gælder rejser med afrejse i perioden den 24. marts – 31. oktober. Bestil rejsen senest den 12. april.

Find flere familievenlige rejsetilbud

Brug søgemaskinen her på siden til at finde den næste oplevelsesrige familieferie. Du finder aktuelle tilbud på alt fra temarejser til charterferier i hele verden fra en bred vifte af rejsebureauer.

By | marts 7th, 2016|Kommentarer lukket til Gratis helpension på Disneyland Paris

About the Author: