Information om Gran Canaria

/Information om Gran Canaria

Information om Gran Canaria

Information om Gran Canaria

Sommer året rundt og et stort udvalg af alt det, man behøver på en ferie, gør sammen med store natur- og kulturoplevelser Gran Canaria til den mest populære af de kanariske øer.

Gran Canaria, som ligger centralt i det kanariske øhav midt imellem Tenerife og Fuerteventura, er det ideelle rejsemål både sommer og vinter.

Et minikontinent

Gran Canaria er den mindste af de tre populære øer, men kaldes ofte for et minikontinent. For det første ligger øen mellem tre kontinenter, Afrika, Europa og Amerika, og for det andet udviser Gran Canaria større variation i vejr, landskab og natur, end man normalt ville forvente at finde på en ø af dens størrelse. For de mange turister, som hvert år besøger Gran Canaria betyder det, at de fleste vælger at bo på den sydlige varme og solrige del af Gran Canaria. Mod nord er vejret som regel køligere, og midten af øen får mere nedbør.

Gran Canaria er ligesom de andre kanariske øer af vulkansk oprindelse, det er dog omkring 2000 år siden, der sidst var vulkansk aktivitet på øen. Krateret efter dette udbrud, Cauldron of Bandama, er et oplagt udflugtsmål, hvis du har en lejebil på Gran Canaria.

Hvis du vil se mere af Gran Canaria på egen hånd, er det nemt at finde billig billeje fra en af de mange biludlejere på Gran Canaria.

På Gran Canaria er der rig mulighed for at være aktiv i ferien. Tag for eksempel på kamelsafari i de berømte ørkenlignende klitter i Maspalomas, eller oplev de mest uspolerede landskaber og det gamle Gran Canaria på vandreture.

Vejret på Gran Canaria

Gran Canaria er berømt for sit konstante forårs-agtige klima, som betyder, at det normalt ikke bliver for hedt om sommeren eller rigtigt koldt om vinteren. Skulle det alligevel blive for hedt ved stranden i syd, kan du tage en tur nordpå, hvor det som regel er lidt køligere. Temperaturen er forholdsvis stabil og ligger om sommeren fra 26°C til 28°C og mellem 22°C og 24°C om vinteren.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Gran Canaria

About the Author: