Golfrejse til Algarve i Portugal

/Golfrejse til Algarve i Portugal

Golfrejse til Algarve i Portugal

Golfrejse til Algarve i Portugal

Vil du have en tidlig start på næste års golfsæson? Så er dette tilbud på en golfrejse til Algarve lige noget for dig. Hold dit golfspil vedlige på fremragende baner i smukke omgivelser. Priser fra kun kr. 6.995

Verdens bedste golfdestination

Vælger du en golfrejse til Algarve denne vinter, rejser du til intet mindre end verdens bedste golfdestination. Det var i hvert fald den pris Portugal fornyelig kunne tage med hjem fra Doha i Qatar, da den store finale i World Travel Awards blev afholdt.

Portugal og i særdeleshed Algarve har da også optimale betingelser for golfrejser: et mildt klima året rundt og golffaciliteter af høj klasse.

Morgado Golf Resort

Hos golfrejseselskabet green2green kan du blandt andet rejse til Morgado Golf Resort nær Portimão i Algarve til priser fra kun kr. 6.995 for 7 nætter i delt luksuriøs dobbeltværelse med terrasse og udsigt samt halvpension.

Her har du 5 spilledage på golfbaner, som ifølge green2green ligger i stille omgivelser med udsigt til Monchique bjergene. Kort væk i Portimão kan du desuden nyde flotte sandstrande, restauranter og livlige barer.

Find flere billige golfrejser denne vinter

Vil du vedligeholde dit golfslag denne vinter med en golfrejse til Portugal, kan du drage fordel af at en bred vifte af rejsebureauer, som laver golfrejser til Algarve og andre golfdestinationer i Portugal.

I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere gode tilbud på golfrejser, ligesom du også finder de bedste priser på fly og hoteller.

By | december 9th, 2013|Kommentarer lukket til Golfrejse til Algarve i Portugal

About the Author: