Gode rejse-links

/Gode rejse-links

Gode rejse-links

Gode rejse-links

Vi søger alle informationer om flyselskaber, lande seværdigheder osv. når vi skal ud og rejse, og der findes et utal af hjemmesider med informationer.

Her på siden har vi samlet links til hjemmesider der forhåbentlig kan gøre din rejse nemmere, sikrere, og ikke mindst lidt sjover.

Pak din bagage og få det hele med på rejsen

Uanset om du skal rejse på en kort storbyferie, jordomrejse eller en uge til middelhavet er der ting vi alle skal have med i bagagen. Det kan være pas, tandbørste, forsikringskort og mange andre ting. Siden Packwhiz er en hjemmeside der hjælper dig med at huske det hele til rejsen og informere du siden om hvilken type rejse du skal på f.eks. skiferie og hvornår bliver du præsenteret for en pakkeliste. Du kan naturligvis selv ændre og tilføje ting du ønsker at medbringe på rejsen og gemme oplysningerne til næste gang du påtænker en rejse.

Besøg Packwhiz og få hjælp til at pakke bagagen på din næste rejse.

Udenrigsministeriets rejsevejledninger

Er du usikker omkring sikkerhedssituationen på din rejsedestination kan du evt. tjekke Udenrigsministeriets rejsevejledninger, som har råd og oplysninger om en række lande og områder med særlig risiko på grund af krig, fare for terrorisme, borgerlige uroligheder, naturkatastrofer, kriminalitet og lignende.

Find internet-caféer i hele verden

Mange rejser efterhånden med smartphones og små netbooks, og benytter disse med trådløse netværk på hoteller og lufthavne. Men i mange lande er net-caféer stadig den eneste eller bedste mulighed for f.eks. at tjekke sin email, eller bestille den næste overnatning. På Cybercafes kan du søge efter en oversigt over internet-caféer i alverdens byer og lande.

Tjek vejrudsigten for dit rejsemål

Weather Underground kan du få information om det aktuelle vejr for byer i hele verden, og se prognoser for de kommende dage.

By | november 18th, 2010|Kommentarer lukket til Gode rejse-links

About the Author: