Information om Fuerteventura

/Information om Fuerteventura

Information om Fuerteventura

Information om Fuerteventura

Fuerteventura har er med over tre tusinde solskinstimer årligt og lange sandstrande ikke overraskende et af de Kanariske Øers populæreste rejsemål. Med behagelige temperaturer året rundt er denne skønne ø ikke blot velegnet til afslappende badeferier men også et oplagt rejsemål for dig, som har appetit på en aktiv ferie med for eksempel cykling, golf og vandsport.

Fuerteventura er med en størrelse på omtrent tre gange Bornholm den næststørste af de Kanariske Øer. Som en del af Spanien er det officielle sprog på Fuerteventura spansk, men både der tales engelsk og tysk i mange af turistområderne.

Fuerteventuras største attraktion er uden tvivl strandene. Ikke blot er standene Kanarieøernes bedste, blandt de 152 forskellige strande findes nogle af de flotteste og største man finder i Europa. De skønne strande på Fuerteventura betyder sammen med den friske vind, at vandsport er populært såsom surfing og kitesurfing.

Fuerteventuras turisme er efterhånden veludviklet, og der er et godt udvalg af hoteller på Fuerteventura i alle prisklasser. Turistbyerne og hotellerne ligger naturligvis først og fremmest langs kysten som for eksempel Corralejo i nord og Jandía i syd.

Trænger du et en pause fra strandlivet, er det oplagt at benytte billeje til at tage på udflugt ind i landet for at opleve nogle af de mere afsides ældre landsbyer og ikke mindst de smukke bjerglandskabet.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Fuerteventura

About the Author: