Forlæng sommeren med en billig rejse til Marmaris

/Forlæng sommeren med en billig rejse til Marmaris

Forlæng sommeren med en billig rejse til Marmaris

Forlæng sommeren med en billig rejse til Marmaris

Har du endnu ikke haft mulighed for at holde fri i det gode sommervejr, skal du ikke fortvivle. Hos Primo Tours kan du stadig finde billige rejser til Marmaris og andre solrige rejsemål i august. 1 uge fra kun 2.998,-

Billige rejser til Marmaris

Nyd sensommeren med en rejse til Marmaris i Tyrkiet, hvor du på det familievenlig, All Inclusive hotel Cle Resort Hotel ifølge Primo Tours kan se frem til en ferie med masser af aktiviteter og alle seværdigheder indenfor kort gåafstand.

Hotellet har ifølge Primo Tours med en afslappet atmosfære, en lækker og indbydende swimmingpool og kort gåafstand til den dejlige strand de optimale betingelser for en vellykket ferie i sensommeren. Hotellet i Marmaris har derudover et væld af faciliteter såsom internetcafé og wifi i receptionsområdet, tyrkisk bad, sauna, massage mod gebyr og fitnessfaciliteter.

Selve Marmaris centrum med shoppingmuligheder ligger kun få kilometer væk, men hotellet råder dog også selv over et minimarked.

Nyd sensommeren i dejlige omgivelser fra en strandstol. Lige nu kan du få 1 uge fra kun 2.998 kr. inklusive. Afrejsedato: 08-08-2014

Find flere billige rejser til Marmaris

Er du også på udkig efter en billig rejse til Marmaris eller et andet solrigt rejsemål i august? I søgemaskinen her på siden kan du selv nemt finde og bestille endnu flere billige rejser.

I søgemaskinen her på TravelForum finder du aktuelle rejsetilbud fra en lang række danske rejsebureauer, ligesom du kan finde billig fly og hoteller.

By | juli 21st, 2014|Kommentarer lukket til Forlæng sommeren med en billig rejse til Marmaris

About the Author: