Forårsrejse til Porto Santo – spar kr. 1.000

/Forårsrejse til Porto Santo – spar kr. 1.000

Forårsrejse til Porto Santo – spar kr. 1.000

Forårsrejse til Porto Santo – spar kr. 1.000

Porto Santo, den lille, portugisiske ø tæt på Madeira, er med sit milde og tørre klima et oplagt mål for en rejse i det tidlige forår. Lige nu kan du spare kr. 1.000 pr. person hos FolkeFerie og rejse fra kun kr. 4.699.

Porto Santo med rabat

Udover rabatten på kr. 1.000 pr. person får du ifølge FolkeFerie også en stor børnerabat.

Vil du afkorte vinteren med en tidlig forårsrejse er Porto Santo et godt valg. Her kan du tidligt nyde milde temperaturer, som indbyder til oplevelser i det fri. Der er da også masser af muligheder i den smukke natur for at for eksempel vandre, cykle, spille golf eller prøve kræfter med forskellige former for vandsport.

Øens mest populære attraktion er den 9 kilometer lange, dejlige sandstrand, men der er også masser at se og opleve på resten af Porto Santo. Når du rejser med FolkeFerie har du mulighed for at tilmelde dig forskellige udflugter.

Dette rejsetilbud inkluderer blandt andet adgang til spa- og wellness-faciliteter, vandreture med dansk rejseleder, leje af cykel, adgang til 6 tennisbaner og golf på 18 hullers mesterskabsbane.

Find flere billige rejser i foråret

Vi har endnu ikke taget hul på vinteren, men det er allerede nu en god ide at bestille din rejse, hvis du vil afsted mod syden i det tidlige forår.

I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere stærke tilbud fra en lang række danske rejsebureauer.

By | oktober 13th, 2015|Kommentarer lukket til Forårsrejse til Porto Santo – spar kr. 1.000

About the Author: