Forårsrejse til Japan med kulturelle oplevelser i særklasse

/Forårsrejse til Japan med kulturelle oplevelser i særklasse

Forårsrejse til Japan med kulturelle oplevelser i særklasse

Forårsrejse til Japan med kulturelle oplevelser i særklasse

Tag med Vitus Rejser til Japan i foråret og oplev det gamle kejserriges mange kulturelle kontraster lige fra storbyjunglen Tokyo til de ældgamle traditioner i tehusene i Kyoto. 9 dages rundrejse fra 17.995,-

Japan i blomst

Rejser du til Japan i foråret har du chancen for at opleve kirsebærtræernes blomstring, der her traditionen tro trækker mange folk til parkerne på picnics med god mad og sake.

Hanami (det japanske ord for at beundre kirsebærtræerne) er dog langt fra den eneste oplevelse, som du kan se frem til på denne
9-dages rundrejse. Du skal således glæde dig til at besøge hovedstaden Tokyo, den velbevarede bjergby Takayama og den gamle kejserby Kyoto.

De første dage går med at udforske Tokyos storbyjungle både med rejselederen og på egen hånd. Her venter alt fra spændende japansk gastronomi til den livlige tempelgade Nakamise med et utal af små boder. Du har i disse dage også mulighed for at tilmelde dig en ekstratur til den smukke vulkan Mt. Fuji og Hakone.

Gamle traditioner i Japans bagland

På dag 5 går turen videre mod bjergbyen Takayama i Japans bagland, hvor altid går lidt langsommere end i hovedstaden. Her i sakens hjemby vil du opleve det Virus Rejser kalder en “levende museumsby med gamle træhuse i traditionel byggestil”.

Sidste stop på rundrejsen er Japans tidligere hovedstad, Kyoto. Her byder rejseprogrammet også på et væld af spændende historiske seværdigheder og interessante kulturelle oplevelser. Byen har for eksempel mere end 2.300 paladser, templer, helligdomme og sirligt plejede zen-haver.

Afrejse 28/3 eller 31/3 2017 fra 17.995,-

By | november 21st, 2016|Kommentarer lukket til Forårsrejse til Japan med kulturelle oplevelser i særklasse

About the Author: