Forårshøjskole i Grækenland – 15 dage fra 8.498,–

/Forårshøjskole i Grækenland – 15 dage fra 8.498,–

Forårshøjskole i Grækenland – 15 dage fra 8.498,–

Forårshøjskole i Grækenland – 15 dage fra 8.498,–

Albatros Travel har en ny såkaldt ”minihøjskole” i programmet. Det er din chance for at komme tæt på det græske folkeliv med alt fra sprog, religion, kultur og ikke mindst gastronomi. 15 dage for 8.498,–

Fordyb dig i det klassiske Grækenland

På de 15 dage i Grækenland skal du blandt andet besøge Athen, Mykene, den gamle hovedstad Nafplio og Peloponnes’ hyggelige bjergbyer. Basen har du i den lille fiskerby Tolo kun er to timers kørsel fra Athen på et hyggeligt familiedrevet hotel lige ved vandet.

Ifølge Albatros Travel skal I på vandreture og udflugter udforske alt fra den mykenske kultur omkring 1600 f.Kr til det moderne Grækenland. Samtidig bliver der naturligvis også tid til på egen hånd for eksempel at tage vandreture i området og en tur på vandet.

Dette er også en kulturrejse for dine smagsløg, hvor programmet byder på ouzo, græsk kaffe og lokale græske retter i bjergene midt på Peloponnes – dertil kommer muligheden for under kyndig vejledning at selv prøve kræfter med græske specialiteter. De vidende, danske rejseledere står for på rejsen for “undervisningen” i den græske historie, musik, kultur og om nutidens Grækenland.

Afrejse er i marts 2017. Pris fra kr. 8.498,– pr. person i delt dobbeltværelse.

Find flere kulturrejser i søgemaskinen

Vil du ikke bruge hele ferien i en liggestol, men hellere fordybe dig i spændende kultur og historie? Så er en kulturrejse med rejseleder et perfekt valg.

I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere interessante kulturrejser til Grækenland og mange andre rejsemål i resten af verden.

By | december 12th, 2016|Kommentarer lukket til Forårshøjskole i Grækenland – 15 dage fra 8.498,–

About the Author: