Forår i Prag – storbyferie fra 3.999,-

/Forår i Prag – storbyferie fra 3.999,-

Forår i Prag – storbyferie fra 3.999,-

Forår i Prag – storbyferie fra 3.999,-

Foråret er det perfekte tidspunkt til en oplevelsesrig storbyferie. Tag for eksempel med Vitus Rejser til Prag, der byder på både romantik og nostalgi. 5 dage fra 3.999,-

God tid til at nyde byen

Du skal bo på Hotel Maria Prag, som ifølge Vitus Rejser ligger i centrum tæt på Wenzelspladsen og i gåafstand til Prags mange fantastiske, klassiske seværdigheder.

En storbyferie i Prag, er en chance for at mærke Europas historie med et overflødighedshorn af kunst, musik, arkitektur og museer. Det kan dog også anbefales at tage sig god tid til at nyde de charmerende, gamle ølkældre og fristende fortovscaféer med rimelige priser, som har mindst ligeså stor ære for, at Prag er blevet et af Europas mest populære storbyrejsemål.

I rejsens pris er ifølge Vitus Rejser blandt andet inkluderet en frokost og tre middage. En på hotellet, en på en hyggelig restaurant ude i byen og en som nydes på en sejltur op og ned ad Moldau med udsigt til den smukt oplyste by. Derudover er der inkluderet en byvandring i Prag og tur med veteransporvogn gennem Prag til slotsområdet med blandt andet St. Vitus-katedralen.

Dansktalende rejseleder på rejsemålet fra 3.999,- Afrejse for eksempel 24/4, 1/5, 15/5 eller 12/6.

Find flere billige storbyferier

En storbyferie i Europa er en chance for at tage forskud på foråret og samtidig nyde godt af en årstid med færre turister med bedre plads ved de populære seværdigheder.

Brug søgemaskinen her på siden til at finde flere gode tilbud på storbyferier i Prag eller en af Europas andre smukke storbyer.

By | januar 4th, 2017|Kommentarer lukket til Forår i Prag – storbyferie fra 3.999,-

About the Author: