Fødselsdag fejres med billige rejser – 15 millioner i rabatter

/Fødselsdag fejres med billige rejser – 15 millioner i rabatter

Fødselsdag fejres med billige rejser – 15 millioner i rabatter

Fødselsdag fejres med billige rejser – 15 millioner i rabatter

Bravo Tours fejrer 15 års fødselsdag med manér. Til de hurtige er der således masser af gode tilbud og fødselsdagsrabatter for i alt 15 millioner - spar for eksempel op til kr. 4.000 på rejser med All Inclusive.

Fødselsdag med masser af billige rejser

Bravo Tours’ tilbud i anledning af fødselsdagen omfatter mange rejsemål og prisklasser. Vil du have styr på feriebudgettet kan de billige All Inclusive rejser for eksempel være interessantekan finde billige, ligesom rabatter på op til kr. 3.300 kan være en chance for endelig at bestille en eksotisk badeferie på fjerne rejsemål såsom Dubai, Cuba eller Bali.

Direktørens egne forslag

Administerende direktør for Bravo Tours Peder Hornshøj har blandt de mange rejsetilbud udvalgt nogle af hans egne favoritter, som du kan finde under ‘Peders favoritter’ med rabatter på op til kr. 1.500. Direktørens eget bud på gode rejsetilbud omfatter rejser til Spanien, Grækenland, Tyrkiet og Bulgarien.

Der er kun et begrænset antal pladser med fødselsdagspriser, så vent ikke for længe hvis du vil sikre dig en billig rejse hos Bravo Tours. Du kan naturligvis selv finde endnu flere billige rejser i søgemaskinen her på TravelForum, som finder de bedste rejsetilbud fra en lang række danske rejsebureauer.

By | november 5th, 2013|Kommentarer lukket til Fødselsdag fejres med billige rejser – 15 millioner i rabatter

About the Author: