Fly og hotel

/Fly og hotel

Fly og hotel

Fly og hotel

Du finder billige pakkerejser i søgemaskinen på TravelForum, som sammenligner priser på fly og hoteller fra alle flyselskaber, hoteller og rejsebureauer i rejse-søgemaskinen. Derved kan du sammenligne, hvilke fly og hotel, der passer dig bedst og naturligvis sikre dig den bedste pris.

Søg efter fly og hoteller online og spar penge

Når du søger online efter billige fly og hoteller, er du sikker på at få den billigste pris her og nu, da priserne er i real time. Hver dag og hver time bliver databasen opdateret med priser alt efter udbud og efterspørgsel.

Hotel online er billigere end hotellernes egen hjemmeside

Det lyder måske mærkeligt, at du kan bestille et hotel billigere i vores hotel-søgemaskine end på hotellets egen hjemmeside. Forklaringen på dette er, at der er meget stor konkurrence fra alle de store hotel-søgemaskiner og at mange hotel-søgemaskiner hvert år køber et meget stort antal hotelovernatninger. Ligeså har hotellerne ofte specielle kampagner og dem finder du altid online.

Billige fly med lavprisselskaber

En af de mange fordele i rejsesøgemaskinen på TravelForum er, at den søger efter priser på fly fra de normale flyselskaber, ligesom du kan se priser fra lavprisselskaber som Easyjet, Ryanair og Norwegian.

TravelForum er ikke et rejsebureau og sælger ikke selv rejser. Finder du et billigt hotel og flybillet, der dækker dine behov eller ønsker du mere information, er det blot at klikke på knappen forsæt, som sender dig til det pågældende flyselskab eller hotel.

By | december 28th, 2010|Kommentarer lukket til Fly og hotel

About the Author: