Fly

/Fly

Fly

Fly

Du finder billige flybilletter i fly-søgemaskinen på TravelForum, som sammenligner priser på fly fra alle flyselskaber og rejsebureauer i rejse-søgemaskinen. Derved kan du sammenligne, hvilke fly, der passer dig bedst og naturligvis sikre dig den bedste pris på flybilletter.

Billige fly fra alle flyselskaber

Du kan søge billige fly fra alle lufthavne i hele verden og vælge, om du vil flyve direkte eller med mellemlandinger, hvilket ofte gør flybilletten billigere. Du kan også vælge et bestemt flyselskab, hvis du f.eks. er medlem af et fordelsprogram, som mange selskaber tilbyder.

Billige fly med lavprisselskaber

En af de mange fordele i rejsesøgemaskinen på TravelForum er, at den søger efter priser på fly fra de normale flyselskaber, ligesom du kan se priser fra lavprisselskaber som Easyjet, Ryanair og Norwegian.

TravelForum er ikke et rejsebureau og sælger ikke selv rejser. Finder du en billig flybillet, der dækker dine behov eller ønsker du mere information, er det blot at klikke på knappen forsæt, som sender dig til det pågældende flyselskab eller rejsebureau.

Husk ,at når du køber billige flybilletter online, er du ikke dækket af Rejsegarantifonden, hvis du ikke vælger at tilkøbe en tillægsforsikring på 20 kr. Køber du både billige flybilletter og f.eks. hotel eller billeje, er du dækket af Rejsegarantifonden. Dette gælder dog kun, hvis du bestiller dine flybilletter hos en dansk udbyder, der er medlem af fonden.

By | november 18th, 2010|Kommentarer lukket til Fly

About the Author: