Information om Firenze

/Information om Firenze

Information om Firenze

Information om Firenze

Firenze er ikke alene en meget smuk by med en stor historisk bymidte. Firenze er også en levende metropol med 1,5 millioner indbyggere, med rige shoppingmuligheder, med parker og museer, med restauranter, barer og natteliv.

Firenze – et skattekammer af kunst og historie

Floden Arno strømmer gennem Firenze. Hen over floden løber den berømte bro Ponte Vecchio, bygget i 1345 og den eneste af Firenzes broer, der undgik 2. Verdenskrigs bombardementer. Berømt er også Firenzes gigantiske domkirke, hvis enorme kuppel endnu i dag er det højeste bygningsværk i byens centrum. For kunst- og historieinteresserede er Firenze virkelig en rejse værd. Smukt udsmykkede kirker, den verdensberømte kunstsamling Ufficierne og de mange pladser omkranset af gamle bypaladser karakteriserer byen. Firenze byder også på et rigt handelsliv. Her kan man opleve de mest eksklusive modebutikker, almindelig shopping og et spændende fødevaremarked i den gamle torvehal i to etager.

Andre oplevelser i Firenze

Også byens udendørs marked, der er åben hver formiddag, er en oplevelse værd, hvad enten man ønsker billigt tøj eller fx køkkenredskaber. På pladserne og i de snævre gader er det ikke vanskeligt at finde hyggelige barer og gode restauranter. Dog sænkes restauranternes prisniveau generelt, hvis man bevæger sig uden for centrum. Firenze har også mange natklubber, koncertsteder og for de fodboldinteresserede et hold, Fiorentina, i den bedre halvdel af Serie A.

Firenze har direkte flyforbindelse til Købehavn. Lufthavnen ligger lidt nord for byen, og der er hyppige busforbindelser til Firenzes hovedbanegård og dermed til centrum. Turen tager ca. 20 minutter.

By | marts 21st, 2017|Kommentarer lukket til Information om Firenze

About the Author: