Ferie ved bountystrande på Seychellerne

/Ferie ved bountystrande på Seychellerne

Ferie ved bountystrande på Seychellerne

Ferie ved bountystrande på Seychellerne

Drømmer du om en eksotisk og afslappende ferie? Hos Spies kan du lige nu få ekstra meget ferie for pengene på Seychellerne, der har nogle af verdens bedste strande. Du sparer 1.000,- pr. bestilling af rejser med mindst 7 overnatninger. Priser fra 10.389,-

Seychellerne hele året

Rejser du om sommeren er priserne lavere på blandt andet Seychellerne. Det er din chance for at virkeliggøre drømmen om det tropisk eventyr med fantastiske, hvide strande med turkisblåt hav.

Seychellerne, som ligger nord for Madagaskar i Det Indiske Ocean, består af 115 øer. De er kendt for deres uspoleret natur og behagelige klima året rundt. Spies tilbyder rejser til fire øer: Mahe, Praslin, La Digue og Denis Island.

Ifølge Spies ligger de fleste af deres hoteller på eller nær stranden i gå- eller cykelafstand til det meste. Man rejser ikke til Seychellerne for forlystelseslivet, der er begrænset, men for at nyde den gode plads på stranden og muligheden for at komme helt ned i tempo. Med hjælp fra den gæstfrie lokalbefolkning kan du finde de bedste smørhuller på øen.

Vandtemperaturen ligger ifølge Spies på ca. 26 grader året rundt og tilsvarende er lufttemperaturerne på 26-28 grader om dagen og 24-25 grader om natten.

Rabatten på 1.000,- pr. bestilling gælder når du er væk i mindst 7 nætter og for afrejse i perioden 1. april – 1. oktober.

Bestil senest 9. februar.

By | februar 3rd, 2017|Kommentarer lukket til Ferie ved bountystrande på Seychellerne

About the Author: