Ferie på Mauritius strandresort – spar 11.000 kr!

/Ferie på Mauritius strandresort – spar 11.000 kr!

Ferie på Mauritius strandresort – spar 11.000 kr!

Ferie på Mauritius strandresort – spar 11.000 kr!

Hold ferie på eksklusivt på idylliske halvø omgivet af koralrev til enestående pris. Book din ferie på dette resort ved en af Mauritius’ smukkeste strande nu hos Discovery Travel og spar 11.000 kr!

Value-for-money på Mauritius’ topresort

Discovery Travel kan tilbyde “paradispris” på resortet Le Saint Gera, som er en del af luksuskæden One&Onlys. Her bor du i luksuriøse suiter på 70 m2 med egen balkon eller terrasse og kan nyde en afslappende ferie ved en af Mauritius’ smukkeste strande på øens østkyst.

Her er dog også gode muligheder for at være aktiv med både tennisbaner, et dykkercenter, fitness, havkajak, cykelture og en 9-hullers Gary Player golfbane.

Efter en oplevelsesrig dag kan du for eksempel sætte dig til rette i resortets gourmetrestaurant “Prime” og nyde steaks, friskfanget seafood og delikate desserter.

Dette rejsetilbud kommer ifølge Discovery Travel næppe igen nogensinde, så book nu og få en eksklusiv ferie til særpris. 8 dage fra Kr. 15.495,-

Prisen er baseret på rejse i perioden 12/8 – 9/10 2016.

Find din næste drømmeferie her

Skal din næste ferie være en oplevelse ud over det sædvanlige? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere stærke tilbud på eksklusive og eksotiske rejser til hele verden.

Du kan også finde afbudsrejser, charterrejser og billige fly i søgemaskinen.

By | august 19th, 2016|Kommentarer lukket til Ferie på Mauritius strandresort – spar 11.000 kr!

About the Author: