Ferie på Kreta i skolernes sommerferie

/Ferie på Kreta i skolernes sommerferie

Ferie på Kreta i skolernes sommerferie

Ferie på Kreta i skolernes sommerferie

FolkeFerie har tilbud på en børnevenlig ferie på Kreta i skolernes sommerferie. Mulighed for all inclusive. 1 uge fra 3.546,- pr. pers.

Børnevenlig ferie på Kreta

Det er ikke for sent at sikre familien en ferie med sol og varme. Lige nu kan du hos FolkeFerie finde en billig og børnevenlig sommerferie på Kreta, hvor I bor på et familievenligt lejlighedshotel i Agia Marina med rolig beliggenhed og seværdigheder i gåafstand.

Kreta er ikke uden grund et af de rejsemål, folk vender tilbage til år efter år. Den græske middelhavsø har ikke blot masser af skønne strande og en gæstfri befolkning. Her også et væld af spændende seværdigheder og aktivitetsmuligheder.

På dette rejsetilbud er der afgang fra Billund første gang 28. juni. Opholdet er som udgangspunkt uden pension, men der er ifølge FolkeFerie mulighed for at supplere med Mini All Inclusive i 6 dage, så morgenmad og lokale drikkevarer i løbet af dagen er inkluderet.

Find billige rejser til Kreta

Er du på udkig efter en billig rejse til Kreta i skoleferien? Benyt rejse-søgemaskinen her på siden til at finde de bedste tilbud fra en bred vifte af danske rejsebureauer. Du kan naturligvis også finde gode tilbud på mange andre solrige destinationer.

By | maj 29th, 2015|Kommentarer lukket til Ferie på Kreta i skolernes sommerferie

About the Author: