Ferie på Bornholm fra kun 2.995,-

/Ferie på Bornholm fra kun 2.995,-

Ferie på Bornholm fra kun 2.995,-

Ferie på Bornholm fra kun 2.995,-

Nyd den danske sommer med en ferie på klippeøen, som tilbyder noget for alle sanser i form af kunst, kultur, gastronomiske lækkerier og ikke mindst naturskønne omgivelser. Det kun fantasien, der sætter grænserne på denne rejse fra 65-ferie, hvor I bor på hotellet i den gamle smukke købmandsgård i Gudhjem.

Busrejse til Bornholm

Denne busrejse til Bornholm fra 65-ferie inkluderer udover transporten til og fra solskinsøen blandt andet også ophold med halvpension på Hotel Gudhjem samt rejseleder.

Med base i Gudhjem på den nordlige del af øen har I alle muligheder for en oplevelsesrig ferie. Det er ifølge 65-ferie for eksempel muligt at leje cykler på hotellet, hvilket er en oplagt mulighed for at udforske Bornholm på 2 hjul ad de den gamle nedlagte jernbane, som nu er omdannet til fantastiske cykelveje. Gå heller ikke glip af et besøg på Oluf Høst museet, ligesom øens kunstmuseum ikke ligger langt fra Gudhjem.

Der er desuden kun 200 meter fra jeres hotel til byens livlige havn, og I har derudover god tid til at besøge rundkirker og røgerier, hvor frokosten passende kan stå på Sol over Gudhjem.

Under jeres ophold på Bornholm vil rejseleder desuden tilbyde forskellige udflugter på øen afhængigt af vind, vejr og interesser. Disse udflugter bestilles og betales direkte til rejselederen.

65-ferie har flere afrejsedatoer på deres busrejser til Bornholm, ligesom du kan være afsted fra 5 op til 11 dage til priser fra 2.995,-

Find flere billige sommerferier i Danmark

Med en sommer som den vi har i øjeblikket, kan en ferie hjemme i Danmark sagtens konkurrere med de populære feriemål sydpå. Vil du også holde en afslappende sommerferie i Danmark, kan du finde flere gode tilbud på ferier i Danmark i søgemaskinen her på TravelForum.dk

I søgemaskinen findes rejsetilbud fra en lang række danske rejsebureauer, ligesom du kan benytte den til at finde billige fly og hoteller i hele verden.

By | juli 23rd, 2014|Kommentarer lukket til Ferie på Bornholm fra kun 2.995,-

About the Author: