Ferie i USA med autocamper fra Los Angeles

/Ferie i USA med autocamper fra Los Angeles

Ferie i USA med autocamper fra Los Angeles

Ferie i USA med autocamper fra Los Angeles

Lige nu kan du hos Jysk Rejsebureau spare 900 kr. på en ferie i USA med autocamper (motorhome). Fra Los Angeles kan du sætte kursen mod fantastiske oplevelser i nationalparker og storbyer. 19 dage fra kr. 10.595 pr. person.

Udforsk USA med autocamper

Dette rejsetilbud er ifølge Jysk Rejsebureau for jer, som ønsker at rejse på egen hånd i USA. Netop en ferie med autocamper er perfekt, da I her har chancen for frit at sætte jeres eget tempo, stoppe når I har lyst og komme tæt på naturen.

Med jeres egen autocamper slipper I desuden for at pakke ud hver aften på et nyt hotel. Rejseformen er det oplagte valg for familier eller små grupper, som ønsker kvalitetstid sammen og at deles om de mange nye oplevelser i USA.

Efter den første dag i Los Angeles, har I de næste 16 dage til at drage på eventyr i jeres autocamper. I kan for eksempel vælge at følge den smukke Highway 1 til San Francisco og ind i landet mod Las Vegas og Utah’s smukke nationalparker.

Det er netop i år, at USA’s nationalparker fejrer 100 års jubilæum.

Her i det vestlige USA er mulighederne mange. I kan for eksempel teste de fantastiske surferstrande omkring San Diego, udforske vinområderne i Napa Valley, tage på vandreture i Yosemite og nyde den hyggelige storbystemning i San Francisco.

Frapris pr. person ved 2 personer: 10.595,-

Find billige rejser med billeje i USA

Vil du opleve mest muligt af USA, er billeje ofte den ideelle løsning. Det er nemt at komme omkring til seværdighederne i bil, som samtidig giver dig en høj grad af frihed til at følge pludselige indskydelser.

I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere tilbud på rejser i USA med billeje.

By | marts 15th, 2016|Kommentarer lukket til Ferie i USA med autocamper fra Los Angeles

About the Author: