Ferie for livsnydere – Den Italienske Riviera

/Ferie for livsnydere – Den Italienske Riviera

Ferie for livsnydere – Den Italienske Riviera

Ferie for livsnydere – Den Italienske Riviera

Drømmer du om en ferie med sydlandsk stemning i gaderne, dejlige sandstrande og postkortsmukke omgivelser? Så tag med Hideaways til deres nye rejsemål: Den Italienske Riviera. 5 dage inkl. fly fra 4.220

Romantiske gemmesteder i Ligurien

Rejsebureauet Hideaways som har specialiseret sig i at håndplukke unikke ‘gemmesteder’, har netop udvidet deres rejseprogram med farverige Ligurien. Kystregionen i det nordvestlige Italien, som også er kendt som Den Italienske Riviera nyder på en perlerække af store oplevelser inden for natur og kultur – særligt gastronomien gør dette til det ideelle rejsemål for dig, som vil opleve gastronomi i verdensklasse. I Ligurien betyder det blandt andet friske fiske- og skaldyrsretter.

Det er også i Ligurien, at du finder nationalparken Cinque Terre, en af Italiens mest berømte, som med sine fem små, gamle, pittoreske fiskerlandsbyer byder på mange enestående ferieminder.

En af verdens bedste udsigter

I Ligurien, der ligger lige nord for Toscana, har Hideaways håndplukket en række romantiske gemmesteder, som kan danne den perfekte ramme om en rigtig livsnyderferie med god mad og drikke.

Du kan for eksempel vælge Hotel Vis à Vis, som ligger med en formidabel over skønne Sestri Levante. Her kan du slappe af ved poolen i grønne omgivelser, tage til stranden eller udforske lokalområdet, som byder på et væld af restauranter, gelateriaer og specialbutikker. Du kan også gå ned til færgelejet og sejle en tur til Portofino, Santa Margherita eller Cinque Terre. 5 dage inkl. fly fra 4.220

Læs mere om Hideaways’ rejser til Den Italienske Riviera

By | januar 23rd, 2017|Kommentarer lukket til Ferie for livsnydere – Den Italienske Riviera

About the Author: