Fantastiske naturoplevelser i Filippinerne

/Fantastiske naturoplevelser i Filippinerne

Fantastiske naturoplevelser i Filippinerne

Fantastiske naturoplevelser i Filippinerne

Rejs med C&C Travel til Filippinerne og oplev Manila samt nogle af de største naturseværdigheder, som landet har at byde på – heriblandt selvfølgelig de fantastiske strande. 17 dages rejse fra 13.290,-

Eksotisk badeferie på Palawan

C&C Travel tøver ikke med at kalde Filippinerne for deres hjertebarn. Det var nemlig rejsebureauets første rejsemål og stadig et af de mest populære i programmet.

På øen Palawan har C&C Travel deres eget jungleparadis, Coco Beach, hvor du bor med kokospalmer til den ene side og havet til den anden.

Dette rejsebud, ‘Det bedste af naturskønne Palawan og vores jungleparadis’, er din chance for ikke blot at udforske den pulserende storby Manila og få nogle af de største naturoplevelser Filippinerne kan byde på. Der venter dig naturligvis også afslapning på vidunderlige strande.

Glæd dig for eksempel til at sejle på verdens længste sejlbare, underjordiske flod, hvor det krystalklare vand og de enorme klippeformationer er aldeles betagende i St. Paul Nationalpark, der er på UNESCOs liste over verdens naturarv. Eller hvad med at besøge Bacuit Bay, hvor du kan være heldig at svømme med havskildpadder.

Priser fra 13.290,- som udover fly t/r inkluderer blandt 14 overnatninger med morgenmad og udflugt til den smukke Underground River.

Find flere billige rejser

Hvad enten du søger en billig badeferie, rundrejse eller charterferie, kan du finde den i søgemaskinen her på TravlForum.

Søgemaskinen indhenter tilbud fra en lang række danske rejsebureauer på rejser til destinationer i hele verden.

By | maj 10th, 2016|Kommentarer lukket til Fantastiske naturoplevelser i Filippinerne

About the Author: