Få rabat på næste års sommerferie

/Få rabat på næste års sommerferie

Få rabat på næste års sommerferie

Få rabat på næste års sommerferie

Du kan få kr. 1.000,- i rabat hos Apollo, hvis du bestiller næste års sommerferie senest 6/12. Rabatten gælder mange populære og ikke mindst solrige rejsemål.

Rabat på sommerferie 2016

Det kan godt betale sig, at planlægge års sommerferie i god tid. Hos Apollo kan du få kr. 1.000,- i rabat pr. person på udvalgte rejser, hvis du bestiller senest 6/12.

Med tilbudsrejser til destinationer i blandt andet Grækenland, Spanien, Kroatien og Portugal er der gode muligheder for at sikre familien en sommerferie med masser af sol og varme.

I Grækenland kan du for eksempel spare 1.000,- på rejser til Kos, Kreta, Santorini og og Korfu. Alle steder som byder på masser af middelhavsstemning og dejlige strande. Det er der naturligvis også på Mallorca, et andet af de rejsemål, som er inkluderet i ‘Bestil tidligt-rabatten’. Den spanske ferieø er ikke uden grund en gammel dansker-favorit.

Rabatten er også en chance for at komme billigt afsted til et nyt rejsemål. Har du for eksempel oplevet de fantastiske strande i Algarve, Portugals sydligste region? Eller hvad med en ferie i Albanien tæt ved stranden og med smuk udsigt over havet?

Mulighederne er mange, du skal blot beslutte dig før det er for sent!

Find flere billige sommerferier

Søger du efter den billigste rejse til din næste ferie? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere gode tilbud fra en lang række danske rejsebureauer.

By | december 1st, 2015|Kommentarer lukket til Få rabat på næste års sommerferie

About the Author: