Få op til 1.000,- i rabat på græsk øferie

/Få op til 1.000,- i rabat på græsk øferie

Få op til 1.000,- i rabat på græsk øferie

Få op til 1.000,- i rabat på græsk øferie

Bestiller du din ferie senest 10. december, giver Spies dig op til 1.000,- i rabat på en græsk øferie. Glæd dig til en ferie på en af Grækenlands små, hygglige øer. Rejs fra 1.999,-

Billig græsk øferier

Kreta og Rhodos hører til blandt Middelhavets mest populære rejsemål, men Grækenland byder også på et væld af mindre øer, hvor du kan nyde små hyggelige feriebyer, badevige og ikke mindst en afslappende atmosfære.

Hvis du bestiller en rejse til en af disse øer senest 10. december, får du hos Spies op til 1.000,- i rabat. Dette rejsetilbud inkluderer øerne Alonissos, Halkidiki, Kos, Korfu, Kalymnos, Lefkas, Lesbos, Paleros, Parga, Santorini, Skiathos, Skopelos, Symi, Telendos, Tilos og Thassos.

Spies har et bredt udvalg af ferieboliger på de græske øer, så du har god chance for at finde en, der lever op til dine ønsker. Du kan således ifølge Spies blandt andet vælge mellem hoteller, hvor du bor “på stranden”, med All inclusive eller børnepool.

En ferie på en af de små græske øer, er naturligvis også en chance for at forlade hotellet og udforske det lokale miljø. Du kan således ofte tage på udflugter til smukke naturområder og lokale landsbyer, hvor der venter mange unikke oplevelser.

Find flere billig rejser til Grækenland

Har det danske vintervejr givet dig rejselyst? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde flere gode tilbud på rejser til sol og varme. Brug søgemaskinen til at finde pakkerejser eller find de billigste priser på hoteller og fly.

By | december 8th, 2015|Kommentarer lukket til Få op til 1.000,- i rabat på græsk øferie

About the Author: