Få 1000 kr. i rabat på rejser til USA

/Få 1000 kr. i rabat på rejser til USA

Få 1000 kr. i rabat på rejser til USA

Få 1000 kr. i rabat på rejser til USA

USAdventures.dk fylder 10 år og fejrer det ved at give 1000 kr. pr. person i fødselsdagsrabat. Tilbuddet gælder uanset hvilken rejse og afrejsedato du vælger.

Vestens højdepunkter

Du kan for eksempel benytte dette tilbud til den 21 dages kør-selv ferie ‘Vestens højdepunkter’, hvor du på egen hånd får chancen for at opleve en lang række af de største seværdigheder og attraktioner i det vestlige USA.

Rejsen ‘Vestens højdepunkter’ er ifølge USAdventures.dk for dig, som drømmer om både at opleve de spektakulær natur i blandt andet Grand Canyon, Bryce Canyon og Yosemite, men også mærke byens puls i byerne som Los Angeles, Las Vegas og San Francisco. Du har din egen lejebil til rådighed og derfor en stor grad af frihed til at sætte dit eget tempo.

Dansk kørselsvejledning og turbeskrivelse

Du slipper for den praktiske planlægning, da der er sammensat et kør-selv rejseprogram for dig, som inkluderer alle de ikoniske seværdigheder og attraktioner krydret med sceniske omveje og ruter, som mange ellers overser i planlægningen. Derudover inkluderer rejsens pris nogle udflugter, som ellers typisk er udsolgte, når man er der – det inkluderer blandt andet en guidet tur i Antelope Canyon og en tur til Alcatraz.

Med rabat til priser fra 12.995 kr. pr. person, hvilket inkluderer blandt andet fly, 20 dages billeje og udflugter.

Du får fødselsdagsrabat, hvis du bestiller din rejse senest fredag den 29. april 2016.

By | april 22nd, 2016|Kommentarer lukket til Få 1000 kr. i rabat på rejser til USA

About the Author: