Få 1.000 kroners rabat på trekking i Nepal

/Få 1.000 kroners rabat på trekking i Nepal

Få 1.000 kroners rabat på trekking i Nepal

Få 1.000 kroners rabat på trekking i Nepal

Skal 2014 byde på nye spændende rejseopleveser? Så er denne 18 dages rejse til Nepal med afvekslende trekking i Langtang området helt sikkert noget for dig, hvis du holder af aktive ferier med store natur- og kulturopleveser. Bestil senest onsdag d. 15.01.14.

Alsidig natur og en gæstfri befolkning

Topas Travel har kun trukket 1.000 kr. pr. person fra prisen på de 8 første pladser på turen “Nepal – Langtang og Gosaikunda Trek” med afrejse d. 04.04.14. Så vent ikke forlænge hvis du vil sikre dig en god pris på dette spændende trek i Nepal.

Langtang området i Nepal, som ligger nord for Kathmandu og grænser op til Tibet, byder ifølge Topas Travel på en enorm naturmæssig diversitet og derfor et alsidigt trek, hvor I vil vandre i alt fra det subtropiske til det højalpine. I skal desuden dele området med langt færre turister end andre steder i Nepal, men vil til gengæld møde en imødekommende lokalbefolkning på den spændende rute, der er valgt.

Turen byder blandt andet på (frivillig) mulighed for at bestige enten Kyanjin Ri (4.610 m) eller den mere udfordrende Tsergo Ri (4.985 m), hvorfra der er enestående panoramaudsigter over Himalaya.

Pris 14.470,- ved afrejse 04.04.14. Bestil din rejse til Nepal med rabat senest onsdag d. 15.01.14.

Prisen inkluderer blandt andet dansktalende turleder.

Find flere tilbud på aktiv ferie

Har du lavet et nytårsfortsæt om en mere aktiv livsstil? Så er en aktiv ferie en god måde at motivere dig selv til at komme i gang.

I søgemaskinen her på TravelForum kan du finde masser af gode tilbud på aktive ferier med vandring, cykling og meget andet.

By | januar 10th, 2014|Kommentarer lukket til Få 1.000 kroners rabat på trekking i Nepal

About the Author: